Τίμιος σταυρός

Ανοικτή επιστολή προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο της Εκκλησίας της Κύπρου κκ. Χρυσόστομο και τους Αγίους Συνοδικούς Ιεράρχες

Λάρνακα 8 Ιανουαρίου 2022

Μακαριώτατε Αρχιεπίσκοπε και Άγιοι Αρχιερείς της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου,

Μετά πολλής θλίψης άκουσα προχθές, ανήμερα των Αγίων Θεοφανείων, εσάς μακαριώτατε αρχιεπίσκοπε να καταφέρεστε με σφοδρότητα εναντίον των ιερέων της εκκλησιαστικής σας δικαιοδοσίας που δεν έχουν εμβολιαστεί με το συνθετικό γενετικό ιατρικό σκεύασμα που προωθείται από την ίδια μας την κυβέρνηση εδώ στην Κύπρο. Μακαριότατε παρακαλώ δέξου την ταπεινή μου άποψη που μετά πλήρη επίγνωση σας γνωστοποιώ ότι είναι η ίδια με δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες πιστών στη νήσο των Αγίων.

Άγιε μας ποιμενάρχη έχετε αναφέρει επί λέξη ότι προτίθεστε να θέσετε σε αργία όσους ιερείς δεν προβούν στον ως άνω εμβολιασμό με το δικαιολογητικό ότι κατά τη μετάδοση της θείας κοινωνίας μπορεί να μεταδώσουν τον κορονοϊό (αν τυχόν οι ίδιοι ασθενήσουν) στους πιστούς (φευ!). Αλήθεια μακαριότατε, δύναται κάποιος πιστός με ευλάβεια, φόβο Θεού, έχοντας εξομολογηθεί τις αμαρτίες του, προσερχόμενος με πίστη και αγάπη, να κολλήσει τον ιό από τον ιερέα κατά τη θεία μετάληψη;; Πραγματικά το πιστεύετε αυτό; Θεωρείτε δηλαδή ότι ο Κύριος της δόξης είναι απών από τη θεία μετάληψη; Θεωρείτε επιπλέον ότι μόνο εσείς σκέφτεστε το ποίμνιο σας και όχι ο ιερέας; Άγιοι Συνοδικοί, μήπως δεν αιρετίζει η άποψη αυτή του προκαθημένου της εκκλησίας μας; Αν όχι, σας παρακαλώ εξηγείστε και σε εμάς τους πιστούς σε ποιον άγιο κανόνα της εκκλησίας μας στηρίζεται η πιο πάνω άποψη; Δώστε μας έστω και ένα παράδειγμα από τη δισχιλιετή ιστορία της εκκλήσίας μας, αγίου αρχιερέως που έχει θέσει σε αργία ιερουργό των θείων μυστηρίων, γιατί αυτός δεν δέχτηκε με το ζόρι να εμβολιαστεί ή να υποστεί με το ζόρι οποιαδήποτε ιατρική πράξη. Επιπλέον πείτε και σε εμάς ποια και πόσα από τα συμβατικά εμβόλια που υπήρχαν και υπάρχουν μέχρι σήμερα είχατε κάνει ο κάθε ένας από εσάς τόσα χρόνια; Μήπως όσοι δεν εμβολιαζόσασταν με το πρόσφατο εμβόλιο της κοινής γρίπης (influenza) κάθε χρόνο εμπίπτετε αυτομάτως στην ίδια κατηγορία και θα πρέπει να τεθείτε και εσείς σε αργία “αναδρομικά”;

Πολυαγαπημένε μας πολιέ αρχιεπίσκοπε, επειδή είστε κάθετος στην άποψη και επιτακτική απαίτηση σας, σας παραπέμπω σε όλες τις διεθνείς συμβάσεις που αφορούν θέματα βιοηθικής όπως την Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Ιατρική (Συνθήκη Οβιέδο, που είναι δεσμευτική), την Οικουμενική Διακήρυξη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του ΟΗΕ (άρθρο 6) και όλους τους κανόνες ιατρικής δεοντολογίας που απαγορεύουν ρητά οποιαδήποτε υποχρεωτική ιατρική πράξη χωρίς “την προηγούμενη, ελεύθερη και ενημερωμένη συγκατάθεση του ενδιαφερόμενου, βάσει επαρκών πληροφοριών”. Τι άραγε μπορούμε να αποκαλέσουμε όποιον δεν σέβεται τους κανόνες βιοηθικής και γενικότερα ηθικής, γραπτούς και μη;

Μήπως επίσης η εισαγωγή ξένου γενετικού κώδικα στο ανθρώπινο σώμα και η τροποποίηση του υφισταμένου δεν αποτελεί μέγα πνευματικό ζήτημα; Παρακολουθείστε απλά την ομιλία του ιατρικού διευθυντή της Moderna, Ταλ Ζακς, με τίτλο “hacking the software of life” βιντεο εδω που έγινε πριν τέσσερα χρόνια στην οποία εξηγεί πως ο Θεός κάτι δεν έφτιαξε καλά και ευτυχώς που έχουμε αυτούς να διορθώσουν το DNA μας, να το κάνουν “έξυπνο”. Πιο πρόσφατα ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer κ. Α. Μπουρλά μίλησε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός (που αλλού) για το εμβόλιο με το “τσιππάκι” σε χάπι πλέον! Μελέτη τριών Ευρωπαϊκών πανεπιστημίων – του Όσλο, του Νοττιγχαμ και της Οξφόρδης απέδειξε την άμεση επίδραση του μεταλλαγμένου mRNA στο DNA συνδεσμος εδω. Παρακαλώ πείτε ευθαρσώς στον πιστό Ορθόδοξο λαό αν ακολουθείτε τους Αγίους Πατέρες ή τους επιστήμονες που έχουν το “ακαταδίωκτο”.

Εξ’ άλλου πως μπορείτε να εγγυηθείτε τη σωματική ακεραιότητα όποιουδήποτε εκ των πιστών ή των κληρικών; Μήπως θα υπογράψετε την ανάληψη ευθύνης της ιατρικής πράξης την οποία θέλετε να επιβάλετε; Για σκεφτείτε αυτό και μόνο για ένα λεπτό… Πρόσφατη μελέτη του κορυφαίου πανεπιστημίου Columbia συνδεσμος εδω αναφέρει εκατόμβες νεκρών (400.000 στις ΗΠΑ μόνο! και πολλά εκατομύρια ανεπιθύμητων παρενεργειών) από τις μέχρι τώρα ελλιπείς αναφορές παρενεργειών των εν λόγω σκευασμάτων και επιβεβαιώνει παλαιότερη μελέτη του πανεπιστημίου Χάρβαρντ συνδεσμος εδω για υποαναφορά γενικών παρενεργειών που προέρχονται από εμβόλια της τάξης του 99%!!! Οι δε αναφερόμενες παρενέργειες αφορούν μόνο τις βραχυπρόθεσμες και όχι τις μεσοπρόθεσμες ή τις μακροπρόθεσμες!

Άραγε όμως παράλληλα δεν αντιληφθήκατε το τοις πάσι γνωστό ότι δηλαδή και οι εμβολιασμένοι αδελφοί μας μολύνονται, νοσούν, μεταδίδουν και πεθαίνουν όπως και οι μη εμβολιαμένοι; Μεγάλες έρευνες στην Αμερική απέδειξαν ότι και οι δύο κατηγορίες των συνανθρώπων μας αναπτύσσουν το ίδιο ιικό φορτίο συνδεσμος εδω. Εξ’ άλλου η σημερινή καθημερινότητα το αποδεικνύει. Αν όμως επιμένετε, παρακαλώ πρώτα εξηγήστε μας την αιτία της ραγδαίας ανεξήγητης αύξησης της γενικής θνησιμότητας κατά 30% το τελευταίο εξάμηνο, δηλαδή σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη του εμβολιαστικόυ προγράμματος για τον νέο ιό, κάτι που δεν έχει προηγούμενο συνδεσμος εδω. Το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται παγκοσμίως και έχει ονομαστεί “ξαφνικίτιδα”! Επομένως, αφού νοιάζεστε για την υγεία των πολιτών ζητήστε από την κυβέρνηση την άμεση παύση του εμβολιατικού προγράμματος μέχρι να ερευνηθεί το φαινόμενο, μιας και δεν υπάρχει καμία άλλη εμφανής μεταβλητή εκτός από τους μαζικούς εμβολιασμούς. Παρακαλώ μην αργοπορήσετε ή αγνοήσετε το καυτό αυτό θέμα, και μην δώσετε την εντύπωση ότι αντί για την υγεία αυτών “ων υπερ Χριστός απέθανε”, ενδιαφέρεστε μάλλον για την προώθηση φαρμακευτικών σκευασμάτων (πάνω-κάτω ωσάν “πλασιέ” εμβολίων) κατόπιν πολιτικής πιέσεως.

Μακαριώτατε και Άγιοι Συνοδικοί, βρισκόμαστε όλοι ενώπιον του Δικαίου Κριτή και τα ψέματα δεν έχουν θέση στην Αγία Αυτού Εκκλησία. Πώς μπορεί οποιοσδήποτε από εσάς έστω και να παρακινεί τους πιστούς σε συμμετοχή στο έγκλημα των εκτρώσεων; Είμαι σίγουρος ότι κάτι πήρε το αυτί σας. Για όσους όμως δεν έχουν εμβαθύνει στο συγκεκριμένο ζήτημα σας παραπέμπω στην έκθεση του Ινστιτούτου Charlotte Loizier των ΗΠΑ που έχει κάνει τη σχετική μελέτη συνδεσμος εδω, στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Βιοηθικής συνδεσμος εδω, καθώς και την παραδοχή του τέως επικεφαλής της Ελληνικής ομάδας ειδικών κ. Σ. Τσιόδρα και του υπουργού υγείας κ. Β. Κικίλια που περιλαμβάνεται στην επιστολή της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος με τίτλο “Οι χριστιανοί μας ρωτούν για το εμβόλιο και οι γιατροί μας απαντούν” και συγκεκριμένα στην παράγραφο 4 συνδεσμος εδω. Πριν από ένα μήνα επίσης είχε κάνει σχετική δήλωση και ο καθηγητής κλινικής φαρμακολογίας κ. Δημήτρης Κούβελας ηχητικό εδω.

Άγιοι Συνοδικοί κάθεστε επι της καθέδρας των Αγίων Αποστόλων και επιβάλλεται να είσαστε ακόλουθοι τοις Αγίοις Πατράσι. Οι πιστοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί σας ζητούν, επιτακτικά αυτή τη φορά, να παρέμβετε άμεσα “ινα παύσει η θραύσις και ινα λογισθεί ούτως υμίν εις δικαιοσύνην” όπως έκανε άλλοτε ο Δίκαιος Φινεές. Σταματείστε άμεσα το διχασμό, την καχυποψία, την έχθρα και την κακία εντός της εκκλησίας. Δεν αντιλαμβάνεστε ότι αυτά είναι έργο του εχθρού; “Έν γαρ τούτω θαυμαστόν έστιν, ότι υμείς ουκ οίδατε…”

Αρχικά είχατε κλείσει τους ιερούς ναούς και οι θείες λειτουργίες δεν ήταν έργο του πιστού λαού αλλά ολίγων, ενίοτε και μασκοφόρων. Οι πιστοί είχαμε στερηθεί τον εορτασμό όλων των μεγάλων εορτών της Αγίας μας Πίστης για μεγάλο χρονικό διάστημα τα τελευταία δυο χρόνια. Αναγκάσατε πολλούς αδελφούς να εορτάσουν την διήμερη (φευ) Ανάσταση και μάλιστα συνεόρτασαν την Ανάσταση μαζί με το πάσχα των Εβραίων, πράγμα που απαγορεύεται από τους ιερούς κανόνες… Επιτρέψατε στον φόβο και τη σύγχυση να βασιλέψει και ακόμα βασιλεύει αντί της ανδρείας, της πίστης, του “θαρσείτε, Εγώ νενίκηκα τον κόσμο”. Λιτανεύουν και προσκυνούν οι πιστοί τα Άγια Λείψανα των Αγίων με μάσκα και με αντισηπτικά!! Το ανθρώπινο σώμα κατέστη ο αδιαμφισβήτητος άρχων της ψυχής με τη δική σας διδαχή. Είχαμε προσφέρει επίσημα ως χώρα, ύμνους και ωδές με το σατανοτράγουδο μας στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού (φευ) χωρίς να ακουστεί σχεδόν καμιά φωνή διαμαρτυρίας. Έχουν καταφέρει οι νεοταξίτες, τα σύγχρονα όργανα του διαβόλου, να διχάσουν το λαό σε μασκοφόρους και μη, σε εμβολιασμένους και μη, σε φέροντες το “άγιον τεστ” και μη. Έχει ολοκληρωθεί και εκδοθεί η νέα μας ηλεκτρονική ταυτότητα, το safe-pass, με όλα τα συστατικά και τη σημασία της εν τη υπνώση υμών. Αλήθεια πως σας διέφυγαν όλα αυτά και άλλα τόσα;;

Αν και είμαι ο έσχατος πάντων, κρούω τον κώδωνα του κινδύνου, όπως άλλοτε ο Άγιος παππούς Χατζηφλουρέντζος ενώπιον του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του Γ’, όταν τον είχε προειδοποιήσει για τα επερχόμενα δεινά και θερμά σας παρακαλώ “στήτε καλώς”!!! Έχω γίνει δέκτης αμετρήτων παραπόνων και αγανάκτησης. Πολλοί, πάρα πολλοί δε από τους αδελφούς ήδη σκέφτονται να φύγουν από την Αγία Μάνδρα και να ενταχθούν στις τάξεις των παλαιοημερολογιτών σε περίπτωση πραγματοποίησης των απειλών σας Μακαριότατε… Το τελευταίο ήταν και αυτό που με ανάγκασε να γράψω αυτή την επιστολή. Αν αγαπάτε το ποίμνιο σας αποδείξτε το τώρα!

Ο ελάχιστος εκ των πιστών Ορθοδόξων,

Αντώνης Αντωνίου
Λειβάδια, Λάρνακα

info@finees.info
Φινεές
“Και έστη Φινεές και εξιλάσατο, και εκόπασεν η θραύσις
και ελογίσθη αυτώ εις δικαιοσύνην εις γενεάν και γενεάν εως του αιώνος”